fbpx

Google Ads oglaševanje

Kompetentni

Google Ads marketing

Prepustite nam pridobivanje novih strank in pospešite prodajo izdelkov, vi pa uživajte v vašem delu. Postanite vidni na Googlu in se takoj začnite prikazovati na TOP pozicijah.  

Tukaj se niste znašli po naključju. Skoraj zagotovo iščete nekoga, ki bi vam pomagal pri nastopu na Googlu. Veseli bomo, če boste skupaj z nami posegli po zvezdah in zapluli v širni svet novih priložnosti.

Smo inovativna, mlada in kreativna ekipa, ki kipi od idej. Google nam je kot starejši brat, do katerega sicer čutimo izjemno spoštovanje, a se ga ne bojimo. Ker smo kompetentni.

Spletni marketing je ocean, v katerem plavamo že leta in leta. Ko nas dosežejo valovi, razširimo jadra in iščemo najboljši veter. Ne obračamo se po njem, ampak izkoriščamo njegovo silovitost.

Če smo pritegnili vašo pozornost, bomo skoraj zagotovo to storili tudi pri vaših (novih) strankah. To je naše delo, zato vam dajemo besedo, da nam lahko zaupate.

Skupaj na istem krovu, prepustite se našemu šovu

Nastop na spletu je danes podoben šovu talentov. Teh je veliko, a le redki uspejo priti na prva mesta. Ker smo prehodili dolgo pot in ker že imamo kaj za pokazati, smo vedno v nizkem štartu za novimi triki in idejami. Če nam boste prepustili oder, vas bomo ob začetku sodelovanja prosili za osnovne informacije o tem, kakšnega plesa si želite na Googlu.

Želite pridobiti nove stranke, prodati več produktov, morda razširiti zavedanje o vašem podjetju in graditi pozitivno podobo o njem? Brez skrbi, napeli bomo naše miselne mišice, izvedli nekaj korakov, pripravili koreografijo in stopili na veliki oder. Skupaj z vami.

Ko se bo začel ples, vam bomo prepustili vlogo aktivnega gledalca, ki bo spremljal, kako nam gre. Nato pa se bo začel vaš ples z vašimi novimi strankami ali oboževalci. Naš cilj je, da na koncu zablestite vi. Ker si to zaslužite.

Kako poteka delo?

Najprej bomo analizirali ključne besede vašega izdelka ali storitve. Potem bomo naredili raziskavo ključnih besed z načrtovalnikom ključnih besed in vam izdelali analizo ter predstavili primeren mesečni proračun za vašo dejavnost. Po vaši potrditvi bomo postavili kampanje in jih v sodelovanju z vami ustrezno optimizirali.

Morje priložnosti

Google vam omogoča, da oglašujete na spletnem iskalniku Google in njegovih partnerskih omrežjih. Preko Google Ads lahko oglašujete tudi na YouTube in pa na bannerjih drugih strani, ki to omogočajo. Preko teh bannerjev lahko ciljate na uporabnike, ki so že bili na vaših straneh in jim sledite. To se imenuje remarketing. Z remarketingom vas kupec ne bo pozabil.

Google Ads je izjemno orodje s katerim lahko zvišujete vašo prodajo in pridobivate nove stranke.

  • Prodaja

Našim strankam ustvarjamo izjemne mesečne rezultate

Želite doseči milijonsko mesečno prodajo in to z dobro povrnitvijo investicije?

 

BREZPLAČNO! 15-minutno svetovanje za vas!

Še vedno ste tukaj z nami, zato menimo, da si zaslužite nekaj več od tistih, ki so po prvih vrsticah zapustili našo barko. V kolikor želite spoznati našega kapitana in našo posadko, vas vabimo, da se nam pridružite na 15-minutnem pogovoru. Popolnoma brez obvez. Zajeli bomo sapo, spoznali, kam želite zapluti in se dogovorili, ali bomo skupaj razprli jadra v neomejen svet priložnosti na Googlu. DA, želim si rezervirati 15-minutno brezplačno svetovanje z vašo posadko!