fbpx

Facebook oglaševanje

Kompetentno

Facebook oglaševanje

Facebook trenutno velja enega izmed najmočnejših marketinških orodjih. V Sloveniji ima skoraj polovica prebivalstva Facebook profil. Hkrati je Facebook eno izmed najboljših orodji za ciljanje na skupino, ki jo želimo doseči, saj imamo možnost ciljanja glede na starost, spol, interese, lokacije, itd.

Kako poteka delo?

Najprej bomo analizirali vaše potrebe in možnosti nastopa na Facebooku z vašim produktom ali storitvijo. Produkt ali storitev mora biti naravnana tako, da vam bo prinašala željene dobičke. Za vas bomo ustvarili oglas in zgodbo, ki jo bomo predstavili vašim potencialnim strankam in določili ciljno skupino, ki se bo najboljše odzivala na ponujen produkt ali storitev.  Nato bomo za vsako skupino posebej prilagodili oglaševalsko kampanjo, glede na njihove želje in glede na pozicijo v nakupovalnem lijaku.

Pomoč pri pripravi objav

Kaj hitro se zgodi, da vam zmanjka idej, kreativ… za objave. Pomagamo vam lahko s pripravo načrta zanimivih, zabavnih in relevantnih objav, tako da objavljanje na Facebook strani vašega podjetja spet postane zabavno. Skupaj naredimo načrt za cel mesec, kjer izdelamo pogostost objav in določimo tudi vsebino glede na ciljno publiko.

Facebook je izjemno orodje s katerim lahko dosežemo izjemne rezultate.

  • Prodaja